Koneita ja laitteita, varaosia sekä tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan

Työvaatteet

Etusivu » Omat edustukset » Työvaatteet

Työvaatteet tarpeidesi mukaan

Laadukkaat työvaatteet miehille ja naisille löydät Artve Tradingin valikoimasta! Toimitamme sinulle tarpeesi mukaiset työhousut, työtakit, paidat, kypärät, hanskat ja valjaat.

Edustamme laadukkaita vaatevalmistajia kuten Mascotia, Helly Hansenia, Blåkläderia ja IKH:n omaa merkkiä Patronia. Voit siis olla varma, että toimittajiemme valikoimasta löydät tarvitsemasi työvaatteet.

Varastomme sekä myymälämme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta toimitamme tilaukset koko Suomen alueelle. Nopeiden toimitusaikojen ja kattavan valikoiman ansiosta löydämme sinulle sopivat tarvikkeet. Meiltä saat työvaatteet myös painatuksilla ja yrityksesi logolla. Ole siis yhteydessä osaavaan henkilökuntaamme, niin etsitään sinun yrityksellesi sopivat työvaatteet!

Ota yhteyttä työvaatteista

Suodatus


Tuotemerkki

Näytetään tulokset 1–15 / 23

Laaja valikoima työvaatteita ja henkilösuojaimia

Mukavat, kestävät ja laadukkaat työvaatteet ovat avainasemassa, kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Oikeiden työvaatteiden ja henkilösuojainten avulla työt sujuvat mukavammin ja samalla saavutetaan työssä tarvittava suojaus. Kauttamme saat laadukkaat työvaatteet sekä henkilösuojaimet tarpeidesi mukaan.

Valikoimamme kattaa EN ISO 20471 -standardin mukaiset näkyvät vaatteet. Fluorisoiva materiaali yhdessä heijastinten kanssa pitää huolen työntekijän näkyvyydestä haastavissa olosuhteissa ja pimeässä. Toimittajiemme valikoimista löytyy luonnollisesti myös EN 13578 -standardin mukaiset UV-säteilyltä suojaavat vaatteet, SFS EN 343 -standardin mukaiset sateelta suojaavat vaatteet sekä SFS EN 342 standardin mukaiset kylmältä suojaavat vaatteet.

Työvaatteiden lisäksi meillä on kattavasti erilaisia henkilösuojaimia, kuten suojalaseja, kypäriä, hanskoja, kuulosuojaimia ja valjaita. Pystyt siis hankkimaan kaiken tarvittavan yhdestä paikasta ja samalla varmistut, että kaikki työvaatteet ja henkilösuojaimet ovat keskenään yhteensopivia.

Työvaatteet ja henkilösuojaimet

 • Takit
 • Housut
 • Alusvaatteet
 • Haalarit
 • Huomioliivit
 • Käsineet
 • Kypärät
 • Suojalasit
 • Kuulosuojaimet
 • Valjaat
 • Paidat ja hupparit

Mikäli tarvitset laadultaan erinomaisia työvaatteita ja henkilösuojaimia, me pystymme auttamaan. Saat lisää tietoa valikoimastamme sekä erilaisista työvaatteista ottamalla yhteyttä asiantuntevaan ja avuliaaseen henkilökuntaamme!

Kysy lisää työvaatteista

Laadukkaat työvaatteet ja henkilösuojaimet meiltä

Artve Trading on Hyvinkäällä sijaitseva työkalu-, varaosa- ja työvaatemyymälä. Toimitamme muun muassa työvaatteet miehille ja naisille, Milwaukeen työkalut, hydrauliletkut, työkengät ja tärylätkät yritysten tarpeisiin. Asiakkaamme toimivat useilla eri aloilla ympäri Suomen.

Jos siis tarvitset laadukkaat työvaatteet, kuten työhousut, turvakengät, kypärät, huomioliivit tai muut työtarvikkeet, ole yhteydessä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme. Meiltä myös uusi työtakki koko porukalle! Me etsimme juuri sinun yrityksellesi sopivat työvaatteet ja henkilösuojaimet!

Kysy lisää työvaatteista ja henkilösuojaimista

Artve Trading 

Metsämutilantie 1​
05460 Hyvinkää​

Varaosat, tarvikkeet IKH-jälleenmyyjä

Puh: 0400 422 274
myymala@artve.fi

Kauppias Kimmo Alander

Puh: 0400 276 294​
kimmo.alander@artve.fi

Copyright © 2023 Artve Trading