Koneita ja laitteita, varaosia sekä tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan

Sievi kengät

Etusivu » Omat edustukset » Sievi kengät

Kestävät Sievi turvakengät ammattikäyttöön

Etsitkö laadukkaita työkenkiä haastaviin olosuhteisiin? Siinä tapauksessa Sievi turvakengät ovat todennäköisesti paras valinta.

Kotimaiselta valmistajalta löydät työjalkineet alalle kuin alalle laajasta valikoimasta niin normaali- kuin leveälestisenäkin, aina koosta 35 kokoon 52 asti.

Sievi työkengät – ota yhteyttä

Artve Trading on Sievi turvakenkien virallinen jälleenmyyjä, joten meidän valikoimastamme löydät kattavasti laadukkaita turvakenkiä sekä pohjallisia. Olemme luotettava ja nopea toimittaja, jonka toimitila sijaitsevat Hyvinkäällä. Toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen. Tilaa siis sopivat työkengät meiltä!

Näytetään kaikki 10 tulosta

Sievi turvakengät valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa

Sievi työkengät ja turvakengät valmistetaan käsityönä Suomessa Sievin omissa tuotantolaitoksissa. Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan suurin kenkävalmistaja, joka on valmistanut kenkiä vuodesta 1951 alkaen. Sievin Jalkineelle on myönnetty oikeus käyttää Avainlippu-symbolia.

Sievin valmistamissa turvakengissä yhdistyvät laatu, käyttömukavuus sekä laadukkaat materiaalit. Sievi panostaa kulutusta kestäviin materiaaleihin, monipuolisiin suojaominaisuuksiin ja valikoimaan, joka sopii erilaisiin työ- ja sääolosuhteisiin unohtamatta tyylikkyyttä ja käyttömukavuutta. Sievin turvakengät ja ammattijalkineet täyttävät EN ISO 20345 ja EN ISO 20347 -standardien vaatimukset.

Tuotekehityksessä  ja materiaalivalinnoissa huomioidaan standardit sekä REACH-kemikaaliasetuksen vaatimukset. Sievi käyttää tuotteiden valmistuksessa kierrätettyjä materiaaleja mahdollisuuksien mukaan.

Millaiseen käyttöön turvakengät sopivat?

Sievi turvakengät  suunnitellaan erilaisiin työ- ja sääolosuhteisiin sopiviksi. Sievin turvakenkiä käytetään mm. logistiikka-alalla, teollisuudessa, maanrakennus- ja rakennusalalla sekä elektroniikkateollisuudessa. Esimerkiksi teräskärkikengät suojaavat varpaita murskaantumiselta, kun taas muut turvaominaisuudet, kuten liukkaudenkestävä ulkopohja, iskunvaimennus ja antistaattiset teknologiat, parantavat työturvallisuutta ja vähentävät työperäisiä vammoja ja vaivoja.

Sievi valmistaa työjalkineita myös sairaala- ja keittiötyöhön, hitsausalan ammattilaisille, metsureille, asfalttialan ammattilaisille sekä ensivasteen parissa työskenteleville. Autamme sinua sopivien kenkien valinnassa Sievin laajasta valikoimasta!

Kysy lisää Sievi kengistä

Sievi turvakenkien käyttökohteita

 • Logistiikka-ala
 • Maanrakennus
 • Rakennusala
 • Hitsasus ja metallityöt
 • Metsätyöt
 • Asfalttityö
 • Autokorjaamot, katsastuskonttorit jne
 • Elektroniikkateollisuus
 • Ensivaste
 • Elintarviketeollisuus ja keittiötyö
 • Sairaala
 • Kaikkialle, missä tarvitaan turvakenkiä

Sievin valikoimasta löydät myös kevyitä ammattijalkineita ilman turvaominaisuuksia niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Esimerkiksi Sievi-työkengät naisille on suunniteltu ottaen huomioon naisten jalkojen erilainen anatomia verrattuna miesten jalkoihin. Tämä varmistaa, että kengät istuvat mukavasti ja tukevasti naisen jaloissa tarjoten riittävästi tilaa varpaiden liikkumiseen ja estäen jalkojen kipua pitkien työpäivien aikana.

Lisäksi Sievin valikoimasta löytyy nastallinen Spike-mallisto turvakenkänä ja nk. soft versiona ilman turvaominaisuuksia. Spike-jalkineen pohjarakenteeseen on integroitu patentoitu nastamekanismi, joten pysyt takuuvarmasti jaloillasi talven liukkailla.

Turvakenkien hoito

Uusien kenkien pohjat voivat alkuun tuntua hetken liukkailta kun otat uudet kengät käyttöösi. Kenkien valmistusprosessissa käytetään irrotusainetta, jonka jäämiä voi olla kengänpohjissa. Toinen mahdollinen syy on uusien pohjien mikrohuokoisen polyuretaanin pinnan tiiviys, jonka vuoksi mikrohuokoiset solut eivät pääse pureutumaan alustaan.

Uusien kenkien kitkaa voi parantaa joko hiomalla pohjat kevyesti karkeahkolla hiekkapaperilla tai hankaamalla kengän pohjaa kevyesti karkeaa betonia tai asfalttia vasten. Toki uuden kengän pito paranee myös käytössä ajan kanssa.

Oikein hoidettu kenkä kestää käytössä pidempään. Päivittäin käytön jälkeen kannattaa kenkien pohjallinen ottaa kengästä ulos tuulettumaan ja kuivumaan. Suositeltavaa on myös pyyhkäistä tai harjata pahimmat pölyt ja liat päivän päätteeksi pois.

Mikäli kengät kaipaavat perusteellisempaa puhdistusta, suositellaan ensisijaisesti käsinpesua haalealla vedellä ja pehmeällä harjalla. Osa pohjallisista on konepestäviä, mutta ensisijaisesti pohjallisille suositellaan myös käsinpesua. Tarkemmat hoito-ohjeet materiaaleittain voit lukea Sievin sivuilta.

Sievi turvakenkien takuu

Sievin Jalkine myöntää kaikille valmistamilleen Sievi turvakengille 12 kuukauden takuun materiaali- ja valmistusvirheiden osalta. Reklamaatiotapauksissa kengät toimitetaan Sievin tehtaalle tutkittavaksi vian selvittämiseksi. Ensisijaisesti kengät pyritään korjaamaan esimerkiksi uudelleen pohjaamalla tai vaihtamalla vetoketju. Mikäli kenkiä ei pystytä korjaamaan, ja virhe on takuun piirissä, toimitetaan asiakkaalle uudet kengät.

BOA-mekanismilla on elinikäinen takuu, joten mikäli kengät on muuten edelleen hyväkuntoiset, voidaan katkennut vaijeri vaihtaa, tai hajonnut BOA-rulla uusia, mikäli sen kiinnitysmekanismi on edelleen ehjä.

Kenkien käyttöolosuhteista ja -määrästä riippuen suositellaan kenkien uusimista yleensä vuosittain. Mikäli varastoit työkengät esimerkiksi talvi- tai kesäkauden ajaksi, on suositeltavaa säilyttää kengät huoneenlämmössä kenkähyllyssä tai säilytyslaatikossa. Voit tukea kengät muotoonsa laittamalla niihin tuet tai täyttämällä kengän sanomalehtipaperilla.

Työkenkien koot ja pohjalliset

Toimitamme kaiken kokoiset työkengät sekä miehille että naisille. Sievin valikoimissa löytyy kengät aina pienistä 35 koon kengistä suureen 52 kokoon asti. Jokaiselle löytyy siis sopivat, laadukkaat työjalkineet, joissa työskentely on mukavaa ja turvallista.

Kestävien Sievi turvakenkien lisäksi saat meiltä myös kenkien pohjalliset. Laadukkaan pohjallisen avulla saat työjalkineet sopimaan jalkaasi täydellisesti, jotta työmukavuus olisi paras mahdollinen. Kerro meille kenkätilauksen yhteydessä, jos tarvitset pohjallisia, niin toimitamme ne samalla.

Tilaa työkengät ja pohjalliset

Tilaa laadukkaat Sievi turvakengät

Tilaa laadukkaat Sievi turvakengät  ja ammattijalkineet Artve Tradingilta! Sievin laajasta valikoimasta löydät kengät alalle kuin alalle.

Ota siis yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, niin etsimme tarpeeseesi sopivat Sievi turvakengät tai ammattijalkineet. Artve Tradingin toimitila sijaitsee Hyvinkäällä, mutta toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen.

Kysy lisää Sievi turvakengistä

Artve Trading 

Metsämutilantie 1​
05460 Hyvinkää​

Varaosat, tarvikkeet IKH-jälleenmyyjä

Puh: 0400 422 274
myymala@artve.fi

Kauppias Kimmo Alander

Puh: 0400 276 294​
kimmo.alander@artve.fi

Copyright © 2023 Artve Trading