Koneita ja laitteita, varaosia sekä tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan

Maantiivistäjät

Etusivu » Omat edustukset » Maantiivistäjät

Tärylätkät työmaalle ja rakentamiseen

Artve Trading toimittaa laadukkaat tärylätkät yrityksille. Olemme Weber-maantiivistäjien virallinen jälleenmyyjä, joten saat kauttamme monipuolisen valikoiman tärylätkiä.

Weberin tuotevalikoimasta löytyy eri kokoisia maantiivistäjiä aina pienistä 90 kilon lätkistä isoihin 500-700 kilon painoisiin tärylätkiin asti.

Maantiivistäjät eli tärylätkät ovat erinomainen työkalu monen tyyppiseen maaperän tiivistykseen, kuten rakennustyömaat, tiepohjien valmistelu, pihatyöt ja viherrakentaminen. Mikäli tarvitset maantiivistäjää, ota yhteyttä meihin. Toimitamme sinulle tehokkaat tärylätkät nopeasti sekä luotettavasti.

Ota yhteyttä tärylätkistä

Artve Trading omaa yli 10 vuoden kokemuksen maantiivistäjistä, työkaluista sekä työvaatteista. Jos tarvitset tinkimätöntä laatua työmaalle, ota meihin yhteyttä!

Näytetään kaikki 10 tulosta

Laaja valikoima erilaisia tärylätkiä

Weberin valikoimista löytyy laaja kattaus erilaisia tärylätkiä, joiden paino vaihtelee 90 ja 500-700 kilon välillä. Eri kokoisia maantiivistäjiä löytyy siis paljon, joten kauttamme löytyy takuulla sopiva maantiivistäjä jokaiselle yritykselle ja työmaalle.

Jos olet hankkimassa maantiivistäjää yrityksesi tarpeisiin, kannattaa painon lisäksi huomioida muutama muukin seikka. Esimerkiksi tärylätkän kulkusuunta kannattaa huomioida. Valikoimastamme löytyy sekä yhteen suuntaan, että kahteen suuntaan kulkevia tärylätkiä. Kahteen suuntaan kulkeva tärylätkä on helpompi käsitellä hankalissa ja ahtaissa paikoissa.

Tärylätkän fyysinen koko kannattaa myös ottaa huomioon, kun etsit sopivaa laitetta. Pienemmät tärylätkät pääsevät paikkoihin, joihin isokokoisella maantiivistäjällä ei pääsisi. Isot lätkät puolestaan ovat erinomaisia suurien alueiden tiivistämiseen.

Mihin maantiivistäjää tarvitaan?

Maantiivistäjää tarvitaan esimerkiksi kaapeliojien tiivistämiseen, kivipihojen rakentamiseen ja liuskojen sekä penkkojen tiivistämiseen.

Maantiivistäjää käytetään muun muassa talon perustusten rakentamisessa, jotta sokkelin rakentamisessa käytettävä murske saadaan tiivistettyä. Tärylätkällä voidaan tiivistää suuriakin määriä maata. Yleensä  maa-aines tiivistetään kerroksina, eli mursketta tiivistetään lätkän avulla ensin 30 senttimetrin kerros, jonka jälkeen ensimmäisen kerroksen päälle tiivistetään uusi kerros mursketta.

Miten tärylätkien tilaaminen tapahtuu?

Tärylätkät pystyy tilaamaan helposti Artve Tradingin kautta, sillä valikoimastamme löytyy maantiivistäjiä joka tarpeeseen. Ota yhteyttä meihin, niin löydämme sinulle valikoimasta sopivan maantiivistäjän. Jos tiettyä mallia ei ole varastossa, voimme tilata tarvitsemasi tärylätkän. Toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Kysy lisää maantiivistäjistä

Miksi Weber-maantiivistäjä on paras valinta?

Weber-tärylätkät valmistetaan ja suunnitellaan Saksassa. Laadusta ei tingitä suunnitteluvaiheessa, eikä myöskään valmistuksessa. Weber antaa laitteille 2 vuoden takuun.

Artve Trading on Weber-maantiivistäjien virallinen jälleenmyyjä. Weberin valikoimasta löydät laajan valikoiman erilaisia tärylätkiä, joten kauttamme saat parhaat välineet maan tiivistämiseen.

Tilaa laadukkaat tärylätkät

Jos etsit laadukasta ja tehokasta tärylätkää, me Artve Tradingilla autamme sinua! Toimitamme tärylätkät joka puolelle Suomea toimipisteeltämme Hyvinkäältä.

Maantiivistäjien lisäksi myymme yritysten käyttöön mm. työvaatteita, turvakenkiä ja työkaluja. Ole siis yhteydessä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, kun tarvitset tärylätkää tai muita valikoimamme tuotteita.

Ota yhteyttä ja tilaa tärylätkä

Artve Trading 

Metsämutilantie 1​
05460 Hyvinkää​

Varaosat, tarvikkeet IKH-jälleenmyyjä

Puh: 0400 422 274
myymala@artve.fi

Kauppias Kimmo Alander

Puh: 0400 276 294​
kimmo.alander@artve.fi

Copyright © 2023 Artve Trading