Koneita ja laitteita, varaosia sekä tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan

Hydrauliikka­letkut

Etusivu » IKH tuotteet » Hydrauliikka­letkut

Hydrauliikkaletkut

Hydrauliletku eli hydrauliikkaletku on yksi tärkeimmistä osista monissa työkoneissa. Monikaan laite ei pysty toimimaan ilman laadukkaita ja luotettavia hydrauliletkuja. Siksi sinun kannattaakin kääntyä Artve Tradingin puoleen, kun tarvitset uuden hydrauliletkun työkoneeseen.

Olemme tekniseen puoleen keskittyvä työkalukauppa, jolla on rautainen ammattitaito kaikesta työkoneisiin sekä työkaluihin liittyvästä. Kauttamme saat hydrauliletkut jokaiseen tarpeeseen. Varastossamme on kattava valikoima liittimiä sekä eri paksuisia letkuja, joten saat varmasti sopivan hydrauliletkun meiltä!

Ota yhteyttä hydrauliletkuista

Milloin hydrauliletku täytyy vaihtaa?

Hydrauliletku täytyy vaihtaa, jos letkussa havaitaan vuoto tai jos letkussa on havaittavissa kulumisen merkkejä. Vuotava letku aiheuttaa sen, että työkone ei enää toimi halutulla tavalla. Mahdollisella vuodolla on kuitenkin muitakin seurauksia, sillä hydraulinestettä ei saisi vuotaa maaperään. Vuotavat tai hapristuneet hydrauliletkut saattavat siis aiheuttaa vaaraa ympäristölle.

Siksi hydrauliikkaletkut kannattaa vaihtaa aina, kun niiden kunto arveluttaa. Ajoissa tilatun varaletkun ansiosta työkoneen ei tarvitse seisoa hajonneen hydrauliletkun takia ja mahdolliselta ympäristön vahingoittumiselta säästytään.

Hydrauliletkut kannattaa siis tarkistaa huolto-ohjeiden mukaan. Kun huollot on tehty ajallaan ja kuluneet letkut vaihdetaan tarpeen mukaan uusiin, vältytään monilta ongelmilta. Kannattaa pitää silmällä niitä hydrauliletkuja, jotka joutuvat erityisen rasituksen kohteeksi esimerkiksi liikkuvien osien lähellä.

Miten tilaaminen tapahtuu?

Voit tilata uuden hydrauliletkun Artve Tradingilta joko ottamalla yhteyttä meihin puhelimitse 0400 422 274, sähköpostilla myymala@artve.fi tai tulemalla paikan päälle. Hydrauliletkun valmistus onnistuu meiltä yleensä asiakkaan odottaessa. Voit lähettää meille joko tiedot letkusta tai tulla rikkoutuneen hydrauliletkun kanssa toimipisteellemme.

Myymälämme ja varastomme sijaitsee Hyvinkäällä. Olemme IKH:n jälleenmyyjä, joten pystyt tilaamaan kauttamme kaikki uusimmat työvarusteet. Valikoimastamme löytyy hydrauliletkujen lisäksi työkaluja, työvaatteita, turvakenkiä ja tärylätkiä. Palvelemme pääasiassa yritysasiakkaita, mutta myös yksityisasiakkaat voivat olla yhteydessä.

Ota yhteyttä

Tilaa kestävät hydrauliletkut nopeasti

Jos tarvitset uuden hydrauliletkun, käänny Artve Tradingin puoleen! Olemme IKH:n jälleenmyyjä, joten kauttamme löytyy laaja valikoima hydrauliletkuja sekä -liittimiä. Asiantunteva henkilökuntamme pitää huolen, että letku on oikean mittainen ja toimiva.

Ole siis yhteydessä meihin, kun hydrauliletkusi kaipaa vaihtamista. Pystymme toimittamaan uuden letkun nopeasti, jotta koneesi ei tarvitse seistä käyttämättömänä.

Tilaa sopiva hydrauliletku

Artve Trading 

Metsämutilantie 1​
05460 Hyvinkää​

Varaosat, tarvikkeet IKH-jälleenmyyjä

Puh: 0400 422 274
myymala@artve.fi

Kauppias Kimmo Alander

Puh: 0400 276 294​
kimmo.alander@artve.fi

Copyright © 2023 Artve Trading