Konehankinnan rahoitusratkaisut

Tarjoamme konekaupan rahoitusmuotoina Rahoitusleasing sekä osamaksukaupan ratkaisuja.

Rahoitusleasing konekaupan rahoitusmuotona

Rahoitusleasing on joustava ja edullinen rahoitusmuoto, jolla voidaan rahoittaa sekä uusia ja käytettyjä koneita. Rahoitusleasing sopii niin yksityisille yrityksille kuin julkisten hankintojen rahoittamiseen.

Rahoitusleasing sopimusaikana asiakas maksaa kiinteää kuukausivuokraa, jolla hän saa käyttöoikeuden tuotteisiin. Sopimusaika voi olla 12, 24, 36, 48, 60 tai 72 kuukautta.

Sopimuskauden umpeuduttua asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa sopimuskohde sopimuskauden alussa sovitulla hinnalla.

Rahoitusleasing etuja
Rahoitusleasing ei vaadi reaalivakuuksia eikä sido yrityksen käteisvaroja ja jättää siten mahdollisuuksia tuleviin hankintoihin.

Rahoitusleasing antaa mahdollisuuden tehdä kiireellisiä hankintoja nopeasti ja joustavasti silloinkin, kun yrityksen investointibudjetti ei sitä salli.

Rahoitusleasing on hinnaltaan kilpailukykyinen rahoitusmuoto, jolla on myös verotuksellisia etuja. Asiakasyritys voi vähentää verotuksessaan täysmääräisinä kaikki sopimuskauden aikana maksamansa vuokrat.

Osamaksukauppa konekaupan rahoitusmuotona

Perinteinen osamaksukauppa soveltuu uusien ja käytettyjen koneiden ja laitteiden hankintaan.

Osamaksukaupassa asiakas suorittaa etukäteen 10% – 1/3 osuuden laitteen hankintahinnasta jonka jälkeen osamaksukauppasopimus tulee voimaan.

Sopimuskauden pituus on yleensä 24-60 kuukautta. Koneen omistusoikeus siirtyy asiakkaalle osamaksusopimuskauden jälkeen.

Back to top