PITKÄAIKAINEN VUOKRAUS

Pitkäaikainen työkonevuokraus on erittäin hyvä vaihtoehto uuden koneen ostolle. Pitkäaikaisen vuokrasopimuksen vuokra-aika on yleensä 36-60 kuukautta, konetyypistä ja käyttöasteesta riippuen myös pidempi. Kiinteä vuokrahinta sisältää koneen lisäksi myös kunnossapidon ja vakuutukset.

Takaisinvuokraus
Takaisinvuokraus (Sell and lease back) on yksi pitkäaikaisen vuokrauksen muodoista.
Sale and lease back –järjestelyssä on kyse rahoitusjärjestelystä, jossa nimensä mukaan rahoitusyhtiö ensin ostaa konekannan tai osan konekannasta asiakkaalta jonka jälkeen rahoitusyhtiö vuokraa heti sen asiakkaalle takaisin.

Näin päästään tilanteeseen, jossa asiakas saa välittömästi myyntihinnan itselleen (lisäpääomaa yritystoimintaan) ja pystyy samalla edelleen käyttämään koneita liiketoiminnassaan.

LYHYTAIKAINEN VUOKRAUS

Meillä on varastossamme laaja valikoima erilaisia työkoneita lyhytaikaisiin vuokratarpeisiinne. Vuokra-aika voi olla päivästä kuukausiin kestävä kun tarvitset esimerkiksi trukkia, varastokonetta, henkilönostinta vain tietyn ajan esim. toimipaikan muutossa, rakennustyömaalla, määräaikaisessa asennusprojekteissa, sijaiskoneena korjauksen aikana.

Lyhytaikainen työkonevuokraus soveltuu erinomaisesti myös tasaamaan tuotantohuippuja tai kausivaihteluita (esim. tarve vain kesäkuukausina).

Lyhytaikaisessa vuokrauksessa on mahdollista myös testata työkoneen soveltuvuutta omaan käyttöön, näissä tapauksissa hyvitämme maksettuja vuokria ennalta sovitun sopimuksen mukaan.

Huomioi myös, että vuokrakustannus on vähennyskelpoinen yrityksen verotuksessa.

KONEHANKINNAN RAHOITUSRATKAISUT

Tarjoamme konekaupan rahoitusmuotoina Rahoitusleasing sekä osamaksukaupan ratkaisuja.

Rahoitusleasing konekaupan rahoitusmuotona.
Rahoitusleasing on joustava ja edullinen rahoitusmuoto, jolla voidaan rahoittaa sekä uusia ja käytettyjä koneita. Rahoitusleasing sopii niin yksityisille yrityksille kuin julkisten hankintojen rahoittamiseen.

Rahoitusleasing sopimusaikana asiakas maksaa kiinteää kuukausivuokraa, jolla hän saa käyttöoikeuden tuotteisiin. Sopimusaika voi olla 12, 24, 36, 48, 60 tai 72 kuukautta.

Sopimuskauden umpeuduttua asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa sopimuskohde sopimuskauden alussa sovitulla hinnalla.

Rahoitusleasing etuja:

  • Rahoitusleasing ei vaadi reaalivakuuksia eikä sido yrityksen käteisvaroja ja jättää siten mahdollisuuksia tuleviin hankintoihin.
  • Rahoitusleasing antaa mahdollisuuden tehdä kiireellisiä hankintoja nopeasti ja joustavasti silloinkin, kun yrityksen investointibudjetti ei sitä salli.
  • Rahoitusleasing on hinnaltaan kilpailukykyinen rahoitusmuoto, jolla on myös verotuksellisia etuja. Asiakasyritys voi vähentää verotuksessaan täysmääräisinä kaikki sopimuskauden aikana maksamansa vuokrat.

Osamaksukauppa konekaupan rahoitusmuotona
Perinteinen osamaksukauppa soveltuu uusien ja käytettyjen koneiden ja laitteiden hankintaan.
Osamaksukaupassa asiakas suorittaa etukäteen 10% – 1/3 osuuden laitteen hankintahinnasta jonka jälkeen osamaksukauppasopimus tulee voimaan. Sopimuskauden pituus on yleensä 24-60 kuukautta. Koneen omistusoikeus siirtyy asiakkaalle osamaksusopimuskauden jälkeen.

Back to top